Меню Затваряне

Този вид печат намира широко приложение както за вътрешна, така и за външна реклама. Крайният продукт може да се използва за брандиране на витрини и транспортни средства, щандове, указателни и информационни табели, рекламни пана, изложбени пана, фотографии в големи размери, каширани върху разпенено PVC или пенокартон, стикери, стикери с рязане по контур, рол банери, светещи рекламни кострукции, светещи менюта за заведения и много други. 

Оборудването, с което разполагаме, ни позволява да изработим изделия както за вътрешно ползване, така и изделия изложени на външни условия, изискващи по-голяма издръжливост. За още по-сигурна защита на изображенията предлагаме и ламиниране до ширина 160 см.  

Голямо разнообразие от медии за печат: мономерно PVC фолио, полимерно PVC фолио, каст фолио за автомобилна графика (за по-сигурна защита се препоръчва ламиниране с каст ламинат), перфо фолио, флекс за печат (материал за термотрансфер върху плат), винил, винилна мрежа, полипропиленов филм за банер стойки, хартия, тапет, беклит филм за задно осветяване и др. 

Всички продукти, предлагани от нас са с високо качество.
Предлагаме затворен цикъл от услуги  – дизайн, предпечат, печат, демонтаж и монтаж.

 

Латексов печат

Висококачествен печат върху голям брой неспециализирани медии, пригодени както за външни, така и за вътрешни рекламни и графични решения. 100% екологично чисти и безвредни мастила.

Арт печат и фотографии

Печат от най-висок клас с уникално качество и цветопредаване. Подходящ за фотографии и арт репродукции с излобена цел върху медии с доказано качество в този сегмент.