Меню Затваряне

HP Latex 375

Позволява  висококачествен печат върху голям брой неспециализирани медии, пригодени както за външни, така и за вътрешни рекламни и графични решения.

Новите латексови мастила са характерни със своята безвредност. 
Произведени на водна основа, те са екологично чисти, без неприятна 
миризма, и в същото време са с отлично цветопредаване и устойчивост. 
Това ги прави напълно подходящи за използване в затворени помещения.

HP Latex 375 разполага със специален праймър, който се впръсква върху медията преди полагане на мастилата. Той подобрява адхезията на мастилата към медиите, което води до много висока устойчивост към евентуални драскания на печата. Непосредствено след отпечатване, продуктът е напъно сух и готов за последващи операции – ламиниране, каширане рязане по контур или монтаж, което значително скъсява производственото време.

Технически характеристики:

• Печатаем размер: 162 cm
• Разделителна способност: 1200 x 1200 dpi
• Скорост на печат: до 50 кв.м/час
• Мастила: UV-защитени, HP Latex Inks

Материали:

Голямо разнообразие от медии за печат: мономерно PVC фолио, полимерно PVC фолио, каст фолио за автомобилна графика (за по-сигурна защита се препоръчва ламиниране с каст ламинат), перфо фолио, флекс за печат (материал за термотрансфер върху плат), винил, винилна мрежа, полипропиленов филм за банер стойки, хартия, тапет, беклит филм за задно осветяване и др.

Технически спецификации HP Latex 375

Видове медии

Мономерно PVC фолио

Самозалепващо фолио за външни приложения. Брилянтни цветове на разпечатката. Подходящо за апликация върху равни повърхности за приложения на открито . За допълнителна защита от механични повреди и UV лъчения при продължителни кампании е препоръчително да се ламинира с мономерен ламинат.  Гланц, мат, прозрачно.

Размери: ширина (мм) 1050, 1370, 1520 дължина (м): 50

Полимерно PVC фолио

Самозалепващо PVC фолио за дългосрочни приложения върху равни повърхности и леки 2D  кривини – информационна и обозначителна графика, автомобили и др. За допълнителна защита от механични повреди и UV лъчения, е препоръчително ламиниране с полимерен ламинат. Репозициониращо лепило. Гланц и мат. Система за лесен монтаж.

Размери: ширина (мм) 1050, 1370, 1520 дължина (м): 50

Автомобилно каст PVC фолио

Най- висок клас лято PVC фолио за цялостно облепване на автомобили и сложни 3D повърхности. Брилянтни цветове при печат. За допълнителна защита от механични повреди и UV лъчения, е препоръчително да се ламинира с каст ламинат. Сиво репозициониращо лепило с балончета. Система с канали за лесен монтаж. Бял гланц. 

Размери: ширина (мм) 1050, 1370, 1520 дължина (м): 50

Перфо фолио One Way Vision

Бяло, перфорирано, самозалепващо фолио с черен гръб и диаметър на перфорацията 1.6 мм. Перфорирана двойно подложка, служеща за отвеждане на мастилото 1 слой по-надолу, за да предотврати контакт с лепилния слой, което гарантира изключително устойчив лепилен слой за апликация с 50-60% устойчивост на разлепване.  Подхорящо за витражна графика.

Размери: ширина (мм) 1050, 1370, 1520 дължина (м): 50

Фолио за стени Wall Art Digital

Самозалепващо меко PVC фолио. Бял цвят с матова повърхност. За употреба на закрито – може да се използва за създаване на уникални краткосрочни и дългосрочни стенни графики в хотели, учреждения, училища, търговски площи, изложбени зали и др. Брилянтни цветове с отлична яснота и насищане.

Размери: ширина (мм) 1370 дължина (м): 50

Витражно фолио пясъкоструйно

Самозалепващо витражнo PVC фолио с ефект на пясъкоструй. Замъгляват стъклото, но позволяват на светлината да премине. Матова повърхност. Предпазват от вредните UV лъчи. Приложение: витражни украси, декорация на прозорци и стъклени прегради. Подходящо за офиси, хотели и СПА-центрове, фитнес и спортни зали. Перманентно лепило. Комбинация от печат и изрязване по контур.

Размери: ширина (мм) 1220 дължина (м): 50

Tранслуцентно фолио

Самозалепващо, полимерно транслуцентно PVC фолио. Бял цвят с матова повърхност. Предназначено за печат с висока резолюция. Отлично цветопредаване и брилянтни цветове. За средносрочни приложения на открито и закрито: за светещи тела със задно осветяване. За допълнителна защита от механични повреди и UV лъчения, е препоръчително да се ламинира. Перманентно, прозрачно лепило.

Размери: ширина (мм) 1220 дължина (м): 50

Печат

латекс

Приложение

външно

Температура

-40°C +80°C

Лепило

перманентно

Трайност

2 години