Меню Затваряне

Печат тапети

Създайте неповторима атмосфера на вашите помещения с отпечатани тапети по индивидуален дизайн! За цялото помещение, за определена стена или като акцент на избрано от вас място, тапетите ще променят интериора, създавайки приятен и модерен уют. 
Латексовата технология на печат гарантира наситени цветове с отличими контури, устойчивост на надраскване и без избледняване.
Използваните мастила са безвредни, сертифицирани за екологичност и без неприятна миризма.  Това ги прави напълно подходящи за използване в затворени помещения, перфектно решение за дома и офиса, в заведения за хранене, хотели, магазини, салони за красота, детски градини, училища, стоматологични кабинети, болници и други обществени места.

Видове тапети

Предлагаме избор между няколко вида тапети, с които да придадете неповторимо усещане във вашите помещения.

Текстурирани тапети MURAMOUR
Различните видове текстури при тапетите MURAMOUR са постигнати чрез PVC покритие върху хартиена основа.
Продуктите имат спецификации от най-висок клас, позволяват миене, устойчиви са на надраскване, лесни за инсталиране, препозициониране по време на монтаж. Гамата Muramour притежава най-високата степен на огнеустойчивост (от съществено значение за използване в обществени пространства) за стенни покрития – дори, когато са отпечатани. Осигуряват изключително качество на печат и цветопредаване.

 

MURAMOUR JAPON
Красива интригуваща повърхност с текстура от барелефни елементи, наподобяващи косми от четка след боядисване, която придава артистичност на графиката и артфотографията. Еднообразната му текстура позволява постоянна дълбочина на цветовете и изглежда добре както с наситени, така и с по-меки тонове.

MURAMOUR LIN
Класически завършек, който придава стил и изящество на всяко вътрешно пространство. Идеално решение за големи обществени пространства, създаващо усещане за изискан вид и класа. Фината му текстура осигурява остри образи и пищно богати цветове, придаващи съвършенство на пространството.

MURAMOUR SABLE
Фин пясъчен финиш, подходящ за семпли детайли, създаващ усещане за изображение с естетиката на платно за рисуване. Перфектен за пространства, които се нуждаят от добавяне на допълнителни акценти към общия дизайн за подобряване на настроението. Осигурява страхотни цветове с нотка на класа и изтънченост.

MURAMOUR DUNE
Богато наситена текстура с фино повдигнати елементи, привидно хаотично, преминаващи през цялата дължина на тапета и комбинирани с големи площи от зърнест релеф. Крайният резултат е едновременно натурален и старовремски вид и усещане. Текстурата придава изтънчен и нестандартен вид на крайния резултат.

Монтажът на тапетите MURAMOUR е изключително лесен,
но все пак трябва да сте запознати с някои особености.
За най-добри резултати се препоръчва използването на лепило Murabond, тъй като то е предвидено за тежки тапети.
Уверете се, че имате подходящо осветление, за да можете да виждате добре материала, докато го инсталирате и позиционирате. Тапетите позволяват репозициониране, така че, ако нещо се е объркало, можете да го коригирате.
Уверете се, че площта, на която инсталирате тапетите, е поне 12°C и че има добра вентилация на помещението, докато използвате лепилото.

На видеото, можете да се запознаете подробно с технологията на монтаж на тапети MURAMOUR.

HP PVC-free Wall Papers
Екологичен тапет, самозалепващ, без ПВЦ съдържание.

HP PVC-free Wall Papers са устойчиви на амортизация и в същото време са с грижа към околната среда – без неприятна миризма. Те притежават множество сертификати за екологичност, които биха изиграли ключова роля върху избора на материал, особено при публични и/или медицински сгради, където обикновено се изискват. Осигуряват отлично цветопредаване и са единственият продукт на пазара, който е Type II (ASTM F793) сертифициран. Материалът е съвместим с HP латексови мастила за печат, които не се нуждаят от допълнително третиране след печат, за да се осигури устойчивост на изображението.

Основа с предварително нанесено лепило, което при намокряне с вода се активира;
• ASTM F793 Тип II – сертификат за стенни облицовки при тежък режим (търговски площи с голям трафик). Отговаря на висока устойчивост на късане и надраскване, устойчивост на цвета, ASTM E-84 клас A за негоримост; 
• GreenGuard – сертификация за защита на човешкото здраве и подобряване качеството на въздуха в помещенията. Устойчив на плесен и мухъл. Това прави материала особенно подходящ за обществени помещения, училища, детски стаи; 
Позволява почистване на повърхността с влажна кърпа; 
Лесно отстраняване от стената, като остатъчното лепило може да се почисти с мокра гъба; 
Висока издръжливост при печат с оригинални HP латексови мастила.